Ana Goedbloed

Ik, Ana Goedbloed (1982), ben gepassioneerd over alles wat de kwaliteit van ons leven vergroot. Ik vind het belangrijk te benadrukken dat zelfzorg cruciaal is om ons goed te voelen van dag tot dag. Gelukkig zien steeds meer mensen én werkgevers dit in. Zelfzorg, preventief of klachtgericht in de vorm van massage, is waar ik me op richt als (sport)massage therapeute bij Centrum in Balans.

In mijn opleiding sportmassage (NGS gediplomeerd) en sporttherapie heb ik kennis en ervaring opgedaan met de bevordering van herstel en gezondheid van de verschillende weefsels in ons lichaam – denk aan spieren, banden, pezen, fascies, bindweefsel en gewrichten. Mijn brede en diepe kennis & ervaring van verschillende technieken (o.a. therapeutisch, zwangerschapsgericht, deep tissue, triggerpoint, bindweefselmassage, sportmassage, Hawaïaanse Lomi Lomi) stem ik af op jouw wens, zodat je je weer fit, ontspannen en goed voelt!

Momenteel volg ik de specialistische opleiding Manuele Lymfe Drainage. Een fantastische behandeling met verbazingwekkende behandelresultaten, die onder andere aansluit bij atleten, zwangere vrouwen en mensen met oedeem, stress, chronische pijn of een verminderde weerstand. Binnenkort zal ik dus ook lymfedrainage behandelingen aanbieden bij Centrum in Balans.

Lees gerust verder over mijn behandelingen bij het therapie aanbod van Centrum in Balans.

 

Naast Centrum in Balans ook tijd voor postpartum zorg en het bedrijfsleven…

Als postpartum doula* ondersteun ik vrouwen in de kwetsbare weken na de bevalling. Oude tradities breng ik samen met hedendaagse wetenschappelijke kennis en massage. Het Rebozo Closing Ritual en IN-HOME care (rebozoclosingritual.com) helpt thuis de nieuwe moeder in deze overweldigende postnatale tijd, waarin de aandacht meestal voornamelijk gericht is op de baby en we onszelf weleens ‘vergeten’. Ook in de praktijk van Centrum in Balans geef ik ontspanningsmassages aan vrouwen tijdens hun zwangerschap of kom ik aan huis tijdens de postpartum periode.

Verder ligt mijn achtergrond in de arbeid- en organisatiepsychologie (MSc), als parttime zelfstandig bedrijfspsycholoog beleef ik veel plezier aan het helpen anderen hun talenten te manifesteren.

* Note. Een postpartum doula helpt ‘nieuwe mama’s’ in de periode na de bevalling, ter vervanging van de kraamzorg of wanneer deze ophoudt. Mama’s hebben ondersteuning en liefde nodig van anderen in deze kwetsbare tijd. Zodat ze ontspannen en vredig de transitie kunnen maken naar moederschap. Postpartum zorg is hetzelfde als postnatale of 4e trimester zorg.