Janna Lukkezen

Janna Lukkezen (1991): Oefentherapeut Cesar en Haptonomisch Professional

Per 1 januari 2018 kom ik het team van Centrum in Balans versterken. Ik houd mij hier bezig met bewegingstherapie en oefentherapie voor cliënten met algemene houdings- en bewegingsklachten, chronische of revalidatiegerichte klachten.

In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als oefentherapeut Cesar. Na mijn afstuderen heb ik meerdere waarnemingen en vrijwilligerswerk gedaan bij verschillende praktijken en zorginstellingen. Sinds 2012 werk ik als oefentherapeut Cesar bij ZorgSpectrum in Houten. Hier behandel ik bewoners van somatische en psychogeriatrische afdelingen en zie ik cliënten die voor een revalidatietraject komen. Van 2013 tot 2015 heb ik mijn werk binnen de geriatrie gecombineerd met het werken binnen multidisciplinair gezondheidscentrum Functionele Training Baarn.

Naast mijn werkzaamheden als Oefentherapeut heb ik de opleiding tot Haptonomisch Professional gevolgd. In 2016 heb ik deze opleiding afgerond. De kennis en ervaring uit deze opleiding pas ik dagelijks toe tijdens mijn werk als oefentherapeut, hierdoor kan ik mensen vanuit meerdere perspectieven begeleiden om zo tot gezond bewegingsgedrag te komen.

In maart en april 2018 ga ik een opleiding tot yogadocent, volgens de YogAlign methode, volgen. Door zelf de opleiding te gaan volgen, kan ik mijn passie voor deze yoga vorm overbrengen en meer mensen kennis laten maken met deze yoga methode.

Tijdens mijn behandelingen staat samen centraal en mag alles er zijn wat er op dat moment speelt. Ik vervul een coachende rol en neem u graag mee in het aanleren en ontdekken van (nieuw en) gezond bewegingsgedrag.

Ik kijk uit naar uw komst en sta klaar voor u als houdings- en bewegingscoach!
Tot in de praktijk!