Janna Lukkezen


Janna Lukkezen (1991): Oefentherapeut Cesar, Haptonomisch Professional en YogAlign docent

Per 1 januari 2018 kom ik het team van Centrum in Balans versterken. Ik houd mij hier bezig met bewegingstherapie en oefentherapie voor cliënten met algemene houdings- en bewegingsklachten, chronische of revalidatiegerichte klachten.

In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als oefentherapeut Cesar. Na mijn afstuderen heb ik meerdere waarnemingen en vrijwilligerswerk gedaan bij verschillende praktijken en zorginstellingen. Sinds 2012 werk ik als oefentherapeut Cesar bij ZorgSpectrum in Houten. Hier behandel ik bewoners van somatische en psychogeriatrische afdelingen en zie ik cliënten die voor een revalidatietraject komen. Van 2013 tot 2015 heb ik mijn werk binnen de geriatrie gecombineerd met het werken binnen multidisciplinair gezondheidscentrum Functionele Training Baarn.

Ook heb ik in 2016 de opleiding tot Haptonomisch Professional afgerond. De kennis en ervaring uit deze opleiding pas ik dagelijks toe tijdens mijn werk als oefentherapeut, hierdoor kan ik mensen vanuit meerdere perspectieven begeleiden om zo tot gezond bewegingsgedrag te komen.

Naast Oefentherapie en Haptonomie ben ik sinds 2018 ook een gediplomeerd yogAlign docent. Binnen de YogAlign staan houdingsoefeningen, zelfmassage en de SIP ademtechniek centraal. Hierdoor worden alle spiergroepen in het lichaam getraind en kom je met een meer ontspannen en sterker lichaam van je yogamat af. Ik verzorg groepslessen, houdingstrainingen en geef individuele behandelsessies.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar mijn website.

Tijdens mijn behandelingen staat samen centraal en mag alles er zijn wat er op dat moment speelt. Ik vervul een coachende rol en neem u graag mee in het aanleren en ontdekken van (nieuw en) gezond bewegingsgedrag.

Ik kijk uit naar uw komst en sta klaar voor u als houdings- en bewegingscoach!
Let’s F.L.O.W!