Massage op maat

Massage op maat bij Centrum In Balans

Wist je dat….

… je bij Centrum In Balans een massage op maat kan krijgen? Want een massage is er om pijn te verlichten, stress te verminderen en aan jouw specifieke behoefte tegemoet te komen!

1/2 uur 1 uur
Op maat massage € 35 € 65
Ontspanningsmassage € 35 € 65
Sportmassage € 35 € 65

De massages op maat worden gegeven door Ana Goedbloed. Ana is een hoog opgeleide massagetherapeute en ziet zichzelf als een brug om mensen te verbinden met hun lichaam en innerlijke wereld. Ruim een decennia lang houdt ze zich al bezig met masseren en put ze kennis uit verschillende bronnen over de hele wereld. Uit culturen waar massage en zelfzorg belangrijke hoekstenen zijn voor het welzijn van de gemeenschap. Deze kennis van verschillende technieken komt terug in haar behandelingen. Voorbeelden hiervan zijn: Lomi Lomi (Hawaï), sportmassage (NGS gediplomeerd), Zweedse massage, bindweefselmassage enz.

Ana is daarnaast arbeids- en organisatiepsycholoog en werkt als zelfstandig loopbaanadviseur voor verschillende (semi-)overheidsinstellingen. In dit werk inspireert ze anderen hun talenten te manifesteren. Momenten volgt ze een opleiding tot sporttherapeut bij opleidingsinstituut Myos te Utrecht.

Wil je een massage boeken? Neem gerust contact op!