Oefentherapie

Oefentherapie - Centrum In Balans
Hoe gaat oefentherapie bij ons in zijn werk?

De oefentherapeut is specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag. De oefentherapeut kijkt samen met jou naar jouw leefstijl, lichaamshouding en manier van bewegen in dagelijkse activiteiten. Wat gebeurt er als je zit, loopt of andere bewegingen maakt? Welke spieren en gewrichten krijgen het daarbij zwaar te verduren? Daarbij wordt niet alleen naar de klacht gekeken, maar naar het hele lichaam.

Het doel van oefentherapie is de klachten te laten verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen, uitgaande van jouw eigen bewegingsmogelijkheden. Ook wordt rekening gehouden met de situatie waarin je je bevindt en met je dagelijkse activiteiten.

Onze oefentherapeut is Janna Lukkezen.

Voor meer informatie over oefentherapie, zie de website van de Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM).

Wil je meer informatie, neem gerust contact op!

Soms is je houding of manier van bewegen niet goed voor het lichaam. Dan kunnen klachten ontstaan aan bijvoorbeeld rug, nek of schouder. De inzet van oefentherapie is ook zinvol bij reuma of astma.

Meer informatie
Wil je meer informatie over oefentherapie ontvangen of een afspraak maken, vul dan het onderstaande formulier in. Je kan ook contact opnemen via telefoonnummer 033-4950584.

Laat je telefoonnummer achter als je wilt dat wij je terug moeten bellen voor een nieuwe afspraak. Uiteraard gaan wij vanuit privacy-overwegingen vertrouwelijk met al je gegevens om.