Wendy Steevensz

Wendy Steevensz: haptotherapeute

Ik ben Wendy Steevensz (1973) en ik woon samen met mijn partner en onze twee jonge dochters in Leusden. Ik heb een praktijk als GZ-Hapotherapeut bij Centrum in Balans en werk in verschillende organisaties als interim (verander- en communicatie) manager en als teamcoach waarbij ik de haptonomie in organisaties toepas.

Mijn missie is om mensen te helpen weer meer in verbinding te komen met zichzelf en met elkaar. Verbinding tussen denken en voelen, zodat het handelen in contact met anderen open en helder kan zijn. Alles start met een gevoel. Maar in onze drukke, snelle en prestatiegerichte maatschappij staat het denken in ons hoofd dikwijls voorop en is het lastig om te luisteren naar wat je lichaam, je hart en gevoel je vertelt. Dat heb ik ook zelf aan den lijve ondervonden.

Ik help jou graag om meer in verbinding te komen met jezelf, met je hoofd, je hart en je lijf. Zodat je meer balans, rust en ruimte hebt en het contact met je (werk)omgeving weer lekker loopt. Het resultaat: je mag zijn wie je bent, je voelt je vrijer en vitaler.

Heb jij klachten door stress, overbelasting of heb je een burn-out? Ben je uit balans? Wil je leren je beter te voelen en te luisteren naar de signalen van je lichaam? Door ons drukke bestaan in een steeds sneller wordende wereld waarin de prestatie voorop staat, maken we niet meer echt contact. We raken steeds meer verwijderd van onszelf en elkaar. Haptonomie gaat over echt contact; de verbinding met jezelf om van daaruit een heldere verbinding met je directe omgeving en de wereld aan te gaan.

Kijk voor meer informatie over mij, mijn visie op haptonomie en haptotherapie en mijn werkwijze op www.pureconnection.nl of bel mij rechtstreeks op 0646010496.