Reviews

Reviews - Wat zeggen anderen over Centrum In Balans

“Qua aanpak zijn jullie altijd erg prettig! Er wordt altijd met een holistische bril gekeken voor wat betreft de aanpak. Dat is erg prettig; niet alleen de pijnlijke rug behandelen, maar kijken waar de rugklachten vandaan komen.”

“Ik vind de sfeer niet alleen ontspannen en relaxed, ik weet dat ik in goede handen ben. Een behandeling is een klein uitje 🙂 Persoonlijke aandacht en dito gesprekken. Erg fijn!”

“Ik voelde mij direct welkom. Alles mocht er zijn. En Wilma overziet alles heel helder. Ze werkt op het tempo wat ieder aankan. Ik ben heel dankbaar; het effect van de EMDR is dat ik letterlijk de rust in mijn lichaam terug heb en weer gevoelens voel die uitgeschakeld waren.” 

“Therapeut voelt feilloos aan waar ik mee worstel en welk effect dat op mijn lijf heeft. Daarmee confronteert hij mij op constructieve wijze met zorg en een vleugje humor.”

“De therapeute was empathisch en ook resultaatgericht. Vaardigheden en deskundigheid zijn sterk ontwikkeld. De combinatie van lichaam en geest wordt bij deze praktijk goed verzorgd en behandeld. Blij mee, ook al hoop ik er zo min mogelijk gebruik van te hoeven maken”

“De therapeut is een mensen mens. Ik voel mij helemaal begrepen en gezien. Naar mijn klachten en wensen werd met alle aandacht geluisterd en ik kreeg een goede behandeling, waardoor ik mij zowel fysiek als emotioneel beter voelde.”

“Als praten, beredeneren, inzichten en zelfreflectie niet helpen om de pijn en blauwe plekken van het leven op te lossen dan word je wanhopig. EMDR heeft ervoor gezorgd dat ik het wanhopige gevoel voor een groot deel kwijt ben als ik in situaties terechtkom die mijn pijn triggeren. Ik ben nu blij en tevreden en zorg veel beter voor mezelf.”  

“Oprechte aandacht. Ik word ‘gekend’.”