Therapie voor kinderen

Massage - Centrum In Balans

Ik, Wilma Huizinga, werk ook graag met kinderen, pubers en adolescenten. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in het werken met kinderen en jongeren die niet lekker in hun vel zitten. Dit kan zich uiten in fysieke klachten als buikpijn, slecht slapen, hoofdpijn. Of in meer psychische klachten zoals angst, of last hebben van nare ervaringen die een kind heeft meegemaakt. Los van de uitingsvorm van de klachten, kijk ik altijd naar de persoon als geheel en de mens achter de klacht. Ik werk holistisch en neem fysieke, mentale, emotionele aspecten mee in de behandeling, alsook de invloed op het dagelijks leven.

In alle rust en met aandacht bied ik het kind of de jongere de mogelijkheden om te leren beheer over hun klachten of spanning te krijgen en ze te verminderen. Bij de oefeningen houd ik rekening met de problematiek en de aard van het kind. Sinds kort geef ik ook EMDR voor kinderen als dat wenselijk is. Hier kun je lezen wat dit specifiek inhoudt voor kinderen, en hier kun je meer lezen over EMDR als behandelvorm in het algemeen.

Voor kinderen die iets vervelends hebben meegemaakt zoals een ziekenhuisopname, een ongeluk, pesterijen, of iets anders naars. Of kinderen die last hebben van faalangst of een negatief zelfbeeld.

Kinderen en jongeren vanaf 4 jaar.