Fysiotherapie

Fysiotherapie - Centrum In Balans

Een fysiotherapeut behandelt mensen die moeite hebben met bewegen en is een specialist op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat.

Hoe gaat fysiotherapie bij ons in zijn werk?

Na een intake en lichamelijk onderzoek wordt er een behandelplan gemaakt. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit oefenen, massage, houdings- en bewegingsadvies, coaching, het verminderen van pijn en het verbeteren van kracht, stabiliteit en mobiliteit. Dit alles wordt gebruikt om jou weer optimaal te laten bewegen.

Ontspanningsoefeningen en massage zijn manieren om je als cliënt te laten voelen hoe het gesteld is met je lichaam. Massage kan zowel ontspannend als vitaliserend werken. Ook maken wij je bewust van je belasting in relatie met jouw belastbaarheid, zowel op lichamelijk als mentaal niveau. Binnen de behandeling wordt ook aandacht besteed aan leefstijl.

Zowel cliënten als therapeuten zijn uniek. Daarom behandelen wij niet alleen vanuit de richtlijnen, maar gebruiken we ook onze werkervaring en therapeutische achtergrond. We stemmen de behandeling af op jouw situatie, steeds weer zoekend naar mogelijkheden om de gestelde doelen te bereiken.

Onze fysiotherapeuten zijn Eddy Hendriks en Nathalie Nauta

Fysiotherapie kan je helpen bij klachten van spieren, banden, gewrichten en zenuwen. Samen met jou wordt er gekeken wat er gedaan moet worden om lichamelijk weer zo snel mogelijk optimaal te functioneren. Beter bewegen geeft namelijk optimaler leven.

Voor kinderen en volwassenen.

Meer informatie
Wil je meer informatie over fysiotherapie ontvangen of een afspraak maken, vul dan het onderstaande formulier in. Je kan ook contact opnemen via telefoonnummer 033-4950584.

Laat je telefoonnummer achter als je wilt dat wij je terug moeten bellen voor een nieuwe afspraak. Uiteraard gaan wij vanuit privacy-overwegingen vertrouwelijk met al je gegevens om.