Veelgestelde vragen

Jazeker, Centrum In Balans is van maandag tot en met woensdag tot 21:00uur op en donderdag en vrijdag tot 19:00uur.

Nee, Centrum In Balans heeft geen wachtlijst.

Of je behandeling vergoed wordt, hangt van de ziektekostenverzekeraar af. Soms valt de vergoeding in de basisverzekering en andere vergoedingen komen uit aanvullende verzekeringen. De basisverzekering dekt vooral curatieve zorg. Dat is zorg die is gericht op de genezing en behandeling van acute en chronische lichamelijke aandoeningen. Op de website van zorgwijzer tref je meer informatie aan. 

Tot 24 uur voor je afspraak kan je de behandeling kosteloos annuleren. Daarna wordt het volledige bedrag van de behandeling in rekening gebracht.

Soms heb je voor zorg een verwijsbriefje (verwijzing) nodig. Voor fysiotherapiebehandelingen heb je geen verwijzing nodig.

De fysiotherapie moet rechtstreeks gedeclareerd worden, wat betekent dat je geen rekening ontvangt. Voor alternatieve zorg zoals ademtherapie, haptotherapie etc. krijg je een rekening. Bij Centrum In Balans kan je met de pin betalen.

Ja. Kinderen kunnen bij Wilma Huizinga terecht als ze bijvoorbeeld niet lekker in hun vel zitten of last hebben van hun gevoeligheid. Wilma heeft ruim 25 jaar ervaring met kinderen die eet,- slaap-, gedrags- of zindelijkheidsproblemen hebben. In alle rust en aandacht biedt ze het kind de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen op de gebieden waar dat gewenst is. Bij de oefeningen houdt Wilma rekening met de problematiek van het kind.