Holistic Pulsing

Holistic Pulsing - Centrum In Balans

Holistic Pulsing is…

Hoe gaat Holistic Pulsing bij ons in zijn werk?

Het pulsen  van een lichaam heeft een grote dieptewerking en is een zachte manier om blokkades te verminderen of op te heffen. Ik gebruik hierbij wiegende en pulserende bewegingen. De door Tovi Browning ontwikkelde behandelmethode is een therapie die aanzet tot bewustwording van blokkades en kan leiden tot heling.

Iedereen ontwikkelt gedurende zijn of haar leven blokkades die leiden tot een verstorende werking van de lichamelijke en emotionele balans. De behandeling is geschikt voor mensen met fysieke klachten zoals spanning, gewrichts- of spierpijn. Ook is het zeer heilzaam bij emotionele trauma’s, depressies en angst- of paniekaanvallen.

Holistic Pulsing wordt verzorgd door Wilma Huizinga.

Holistic Pulsing is geschikt voor mensen met fysieke klachten zoals spanning, gewrichts- of spierpijn. Ook is het zeer heilzaam bij emotionele trauma’s, depressies en angst- of paniekaanvallen.

Voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden.

Meer informatie
Wil je meer informatie over holistic pulsing ontvangen of een afspraak maken, vul dan het onderstaande formulier in. Je kan ook contact opnemen via telefoonnummer 033-4950584.

Laat je telefoonnummer achter als je wilt dat wij je terug moeten bellen voor een nieuwe afspraak. Uiteraard gaan wij vanuit privacy-overwegingen vertrouwelijk met al je gegevens om.